VIDEO – Eenvoudig een blogpagina maken in WordPress

Cindy KamstraTeksttipsLeave a Comment

blogpagina
Als je als coach online beter zichtbaar en vindbaar wilt worden voor potentiële cliënten, kun je niet zonder een blog. Geen idee hoe je dat nou aanpakt, bloggen? De komende weken geef ik je praktische tips waarmee je snel aan de slag kunt. Vandaag leg ik je in 3 minuten uit hoe je een blogpagina kunt toevoegen aan je WordPress website.

Een blogpagina maken in een ander CMS?

Gebruik je geen WordPress? Raadpleeg dan de handleiding van het CMS dat je gebruikt of vraag je websitebouwer hoe je een blogpagina kunt toevoegen aan je website.

Bloggen zonder overzichtspagina

Ook als je nog geen blogpagina op je website hebt, kun je alvast beginnen met bloggen! Schrijf je blogposts dan in Word of een ander tekstverwerkingsprogramma en bewaar ze op je computer totdat je blogpagina is toegevoegd. Het grote voordeel daarvan is dat je dan zodra het zover is alvast een aantal blogposts kunt publiceren. Dan ziet de pagina er niet zo leeg uit 😉

Hoe je dat schrijven dan aanpakt? Daar gaan we het de komende weken uitgebreid over hebben.

Wil je daar niets van missen? Schrijf je dan in voor mijn blogupdates!


Over mij

Cindy Kamstra

Freelance tekstschrijver in Alkmaar. Net als mijn kat Pippi mag ik graag spelen, alleen speel ik met taal in plaats van nepmuizen. Ik ben altijd mezelf, en help ondernemers om klanten aan te trekken met hun eigen verhaal - zonder opgeklopte taal.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.