MAAK KENNIS MET CINDY KAMSTRA

Tekstschrijver doet een boekje open over zichzelf.

MAAK KENNIS MET
CINDY KAMSTRA

Tekstschrijver doet een boekje open over zichzelf.

Je zoekt een freelance tekstschrijver

Je zoekt een freelance tekstschrijver

Cindy Kamstra schrijft overtuigende webteksten voor ondernemers met een goed verhaalGevonden! Ik ben Cindy Kamstra, al sinds 2000 professioneel tekstschrijver. In dat jaar rondde ik mijn vierjarige hbo-opleiding tekstschrijven af. Later vulde ik die aan met een versnelde hbo-opleiding Nima Communicatie-A.

En nog altijd leer ik dagelijks bij, door stapels blogs en boeken over marketing, communicatie en psychologie te lezen. Allemaal om jouw webteksten volgens de meest actuele inzichten te kunnen schrijven.

Verder lees ik graag thrillers. Een goed geschreven verhaal prikkelt mijn creativiteit en inlevingsvermogen. Precies de dingen die ik nodig heb om levendige, pakkende teksten voor jouw website te kunnen schrijven.

In 2007 besloot ik dat een leven in loondienst bij nader inzien niks voor mij was en begon ik voor mezelf. Heerlijk, die vrijheid. Sindsdien heb ik op z’n minst 20.000 A4’tjes met commerciële teksten volgeschreven, voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Meestal webteksten, maar ook brochures, direct mailings en persberichten.

Kennis, creativiteit en ervaring zitten dus allemaal wel snor bij deze tekstschrijver.

Dat vinden mijn klanten trouwens ook. Lees maar.

Maar zeg nou even eerlijk

Was dat echt wat je van mij wilde weten? Of ben je eigenlijk meer geïnteresseerd in wat een samenwerking met mij jou kan opleveren?

Het antwoord op die vraag is simpel: groei.

Wat groeit er dan?
  • Het aantal relevante bezoekers op je website.
  • Het aantal mailadressen op de mailinglist van je nieuwsbrief.
  • Het aantal lezers voor je blog.
  • Het aantal aanvragen van een offerte of brochure.

Hoe ik dat voor elkaar denk te krijgen?

Gewoon, door in te spelen op de interesses en het zoekgedrag van je bezoekers. Als tekstschrijver weet ik precies hoe ik jouw webteksten zo kan schrijven dat ze jouw ideale klant inspireren en overtuigen van jouw waarde. Zonder te pushen. En ik weet hoe ik ze zo kan schrijven dat Google ze ook waardeert.

En, ben ik jouw tekstschrijver?

Als dat het soort webteksten is dat jij zoekt, dan ben ik jouw tekstschrijver. Neem meteen even contact met me op, dan bespreken we jouw specifieke websitewensen. Als introvert pur sang communiceer ik zelf het liefst via mail of Whatsapp. Maar als jij liever belt, mag dat natuurlijk ook.

Neem contact op

Advies kost niks!

Meld je aan voor mijn updates en ontvang GRATIS tekstadvies in je mailbox (max. 1x per week).

Ook ontvang je zo nu en dan een aanbieding van me. Maar geen spam, dat beloof ik!

Inschrijven