Inspiratie voor je blog nodig? Beantwoord deze 2 vragen!

Cindy KamstraTeksttipsLeave a Comment

Inspiratie voor je blog

Je wilt beginnen met bloggen, maar zit in plaats daarvan naar een leeg scherm te staren. De inspiratie is ver te zoeken. Waar moet je in godsnaam over bloggen? Het is een vraag die veel zakelijk bloggers zichzelf stellen. En om hem te kunnen beantwoorden, moet je eerst twee andere belangrijke vragen beantwoorden. Welke vragen dat zijn en hoe je het antwoord kunt vinden, lees je in deze blogpost.

VIDEO – Eenvoudig een blogpagina maken in WordPress

Cindy KamstraTeksttipsLeave a Comment

blogpagina

Als je als coach online beter zichtbaar en vindbaar wilt worden voor potentiële cliënten, kun je niet zonder een blog. Geen idee hoe je dat nou aanpakt, bloggen? De komende weken geef ik je praktische tips waarmee je snel aan de slag kunt. Vandaag leg ik je in 3 minuten uit hoe je een blogpagina kunt toevoegen aan je WordPress website.

Vernieuwd recept: zo schrijf je een lekkere tekst voor je blog of website

Cindy KamstraTeksttipsLeave a Comment

Recept pakkende tekst

Is je zakelijke blog een beetje ingekakt? Voelen de teksten op je website muf en stoffig aan? Probeer dan eens een ander recept voor schrijven dan je tot nu toe gewend was. Met wat experimenteren en uitproberen kan je oude boodschap namelijk zomaar een hele nieuwe smaak krijgen. Aan deze blogpost heb ik bijvoorbeeld prei toegevoegd. Benieuwd naar het resultaat? Proef gerust!

In 10.000 stappen naar een tekst die blijft hangen

Cindy KamstraTeksttipsLeave a Comment

10.000 stappen per dag zetten is gezond!

We weten het allemaal: als je minimaal 10.000 stappen per dag zet, leid je een actief leven. Je wordt er gezonder door, verliest gewicht en verkleint je kans op allerlei gezondheidsproblemen. Maar wie heeft dat aantal eigenlijk bedacht, en hoe heeft hij zijn boodschap over de hele wereld verspreid? En hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw verhaal net zo goed blijft hangen in het hoofd van jouw doelgroep? Als je dat wilt weten, lees dan vooral verder.

Hoe een uitroepteken nieuwe klanten wegjaagt, en wat je daartegen kunt doen

Cindy KamstraTeksttipsLeave a Comment

Het uitroepteken is de toevlucht van luie schrijvers

Denk jij nog steeds dat een uitroepteken je tekst sterker maakt? Mis. Het schrikt je klanten eerder af. Het uitroepteken is de hangjongere van het geschreven woord. Irritant, luidruchtig en negen van de tien keer te vinden op plaatsen waar het eigenlijk niet moet zijn. En wat het zegt bestaat meestal uit meer bluf dan inhoud. Gelukkig kun je er iets tegen doen.

Maak van je ideale lezer je ideale klant

Cindy KamstraTeksttipsLeave a Comment

ideale lezer

Stel je voor dat jouw zakelijke blog een hele massa publiek trekt. Mensen die zich verdringen om jouw waardevolle artikelen te lezen. Leuk beeld? Stel je dan nu voor dat ze na het lezen ook massaal weer vertrekken… Liever niet, toch? Uiteindelijk wil je dat je ideale lezer een ideale klant wordt. Komt goed uit, want ik wil je graag vertellen hoe je dat voor elkaar krijgt.