Hoe de herfst je zakelijke teksten spannend maakt

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Hoe de herfst je zakelijke teksten spannend maakt

Heb je uren zitten zwoegen op een tekst voor de bedrijfswebsite of brochure, maar wil het maar niet lukken om er een boeiend verhaal van te maken? Laat je dan eens inspireren door de herfst. Die is namelijk nooit saai. Hoe komt dat? En hoe kun je dat gebruiken in je zakelijke teksten?

Webteksten, een overbodige luxe?

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Webteksten, een overbodige luxe?

Veel mensen zien de tekst op een website als onbelangrijke bijzaak. Of zelfs als totaal overbodige luxe. Op hun website moeten vooral veel foto’s te zien zijn, het liefst zo groot mogelijk. Als tekstschrijver denk ik daar natuurlijk anders over. Weinig verrassend? Klopt. Wat je misschien wel verrast: er zijn drie hele praktische redenen waarom elke ondernemer over teksten zou moeten denken zoals ik.

Blog jij eigenlijk wel vaak genoeg?

Cindy KamstraBlog2 Comments

vaak bloggen? Nergens voor nodig!

Stel Google voor de lol eens de volgende zoekvraag: hoe vaak bloggen? Toen ik het zelf onlangs deed, kreeg ik 478.000 resultaten. Vandaag krijg jij het enige juiste antwoord op deze ontzettend veel gestelde vraag!

Waarom elke coach een blog nodig heeft

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Waarom elke coach een blog nodig heeft

Ben je coach en heb je nog geen blog op je website staan? Dan ben je lang niet de enige. Ik deed een kort onderzoekje via Google en ontdekte dat meer dan 50 procent van de coaches geen blogpagina op de website heeft. Van de coaches die er wel een hebben, houdt maar 15 procent die pagina ook echt regelmatig bij. Hartstikke jammer, want een blog kan je zo veel opleveren! Benieuwd wat bloggen jou als coach kan brengen? Dat lees je in deze blogpost.

Hoe beïnvloedt Kamergotchi jouw stemgedrag?

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Kamergotchi

Ja, ook ik heb hem gedownload: de app Kamergotchi van Arjen Lubach. En dus voer ik ‘mijn’ lijsttrekker Lodewijk Asscher een paar keer per dag mini-frikadelletjes, geef ik hem nu en dan wat aandacht en spijker ik zijn kennis hier en daar een beetje bij. Maar de app riep ook een vraag bij me op: zou de game ook het stemgedrag van spelers kunnen beïnvloeden bij de Tweede Kamerverkiezingen? Er bestaat een psychologisch effect dat doet vermoeden van wel.

Goede voornemens volhouden? Fluitje van een cent!

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Goede voornemens volhouden

December is weer aangebroken. Een tijd die voor veel mensen in het teken staat van het afsluiten van het oude en het maken van een nieuw begin. Terugblikken en vooruitkijken. Goede voornemens maken hoort daarbij, maar hou die maar eens vol… Met deze drie tips lukt het je!

Ra ra, wat wil mijn kat zeggen?

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Wat wil mijn kat?

Minutenlang kunnen ze naar elkaar staren, mijn kat en die van de buren. Zonder te bewegen, zonder te knipperen. Vaak ook zonder geluid te maken. En dan, ineens, schijnbaar zonder enige aanleiding en meestal zonder aanwijsbaar startsignaal, gaan ze los in een krijsende, krabbende kluwen van rondvliegende plukken vacht. Ik ben altijd weer opgelucht als beide katten er zonder noemenswaardige kleerscheuren vanaf komen.

Mannentandpasta, laat me niet lachen!

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Mannentandpasta, laat me niet lachen!

Van de week zag ik hem weer voorbij komen: de reclame voor mannentandpasta. En omdat het me al langere tijd irriteert dat de heren en dames marketingwonders van gekkigheid niet meer weten wat ze nou weer moeten verzinnen om ons van alles te laten kopen, besloot ik toch eens te gaan kijken of ik ergens bewijs kon vinden dat die speciale tandpasta echt nodig zou zijn.

Wil jij tot vijftig procent meer omzet genereren?

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Meer omzet genereren zonder trucjes

Voordat je nu heel hard “JA!” roept na het lezen van de kop van deze blogpost… Aleve Select helpt tot twaalf uur tegen rugpijn. Head and Shoulders zorgt ervoor dat roos tot maar liefst honderd procent minder wordt. En met XL-S Medical verlies je tot drie keer meer gewicht. Zomaar een paar mooie voorbeelden die ik de afgelopen tijd op televisie voorbij heb zien komen en die goed laten zien waarom ik mijn klanten niet de garantie geef dat ze tot vijf keer meer bezoekers op hun website kunnen verwachten als ze mij inschakelen. Of dat mijn teksten tot vijftig procent meer omzet genereren.

Lingerie verkopen doe je zo

Cindy KamstraBlogLeave a Comment

Lingerie verkopen

Ik had nooit durven denken dat ik ooit nog eens een heuse modeshow zou bijwonen, met echte modellen die over een echte catwalk liepen en dat er dan ook allerlei showelementen bij zaten. Zo’n fashionista ben ik namelijk helemaal niet… Toch zat ik vorige week maandagavond in het TOBACCO Theater in Amsterdam, om uit naam van Lingerie Nieuws de invitation only lingerieshow van fabrikant Wacoal Europe bij te wonen. Die show had natuurlijk maar één doel: lingerie verkopen. Maar wat een leuke ervaring was het, zeg!